janeriks
Hjem Bøker Auksjoner Engelsk/English
Hobbyer Om janeriks
Tilpasset søk

In Association with Amazon.co.uk

 In Association with Amazon.com

Tradera.com

 

Hvem er jeg?

Språk

janeriks er en site som handler om hobbyer: sedler, mynter og frimerker, slektsforskning, litteratur, auksjoner mm og gir informasjon om hobbyene og forslag til nyttig litteratur som du kan ha glede av.

Siten drives som et privat hobbyforetagende. Dersom du liker siten, vil jeg sette stor pris på at du bruker linkene her når du skal logge deg på eller bruke de tjenestene jeg anbefaler. På den måten kan jeg få litt inntekter som kan hjelpe meg å holde tjenesten oppe.

De anbefalinger jeg gir, er helt uavhengige av mine inntektsmuligheter. Jeg anbefaler ting jeg selv mener er bra, og "avbefaler" andre ting som jeg ikke synes er bra - selv om jeg kunne ha tjent penger på å gjøre det omvendt. Noen rene reklamelenker vil du nok finne, men uten "redaksjonell omtale".

Når jeg anbefaler bøker, velger jeg de utgavene som gir mest igjen for pengene. Det er ingen grunn til å velge innbundne bøker når det er tale om moderne bøker, innbindingen gir ikke bøkene varig verdi. Uinnbundne bøker tar mindre plass, er lettere og koster mindre, og jeg forsøker å finne slike utgaver å anbefale. (Det gir meg mindre inntekter.) Kun helt spesielle utgaver av moderne bøker vil bli verdifulle samlerobjekter, ellers er nytte- og hyggeverdien det viktige.

Jeg tar gjerne imot tips, forslag og synspunkter på det jeg presenterer her på siten.

http://download.alexa.com/?amzn_id=janeriks0f

Denne siden ble sist oppdatert 30.12.2004 .

You are visitor number:

© janeriks Jan Erik Frantsvåg 2001 Reg.nr NO 983 140 831
Kontakt oss på e-post: mn@janeriks.no