janeriks
Hjem Bøker Auksjoner Engelsk/English
Hobbyer Om janeriks
Tilpasset søk

In Association with Amazon.co.uk

 In Association with Amazon.com

Tradera.com

 

Guillous bøker på svensk og norsk

Filmografi

Noen betraktninger om Guillou som forfatter

Svensk Guillou-site

Liten svensk site med noen interessante fakta

Intervju med Guillou i Dagbladet

 

[18.09.06] Jan Guillou med ny Hamilton-roman Madame Terror. Et must for den trofaste Guillou-leser, men ikke blant Guillous beste bøker. Hamilton blir mye av en bifigur, og humoren og satiren er borte eller virker påtatt.

[16.10.04] Jan Guillou med ny roman - denne gangen en politiroman – Tjuvarnas marknad. Les mer! Kjøp den svenske utgaven hos Akademibokhandeln.

[24.09.02] Jan Guillou med ny historisk roman - denne gangen om hekser - HÄXORNAS FÖRSVARARE. ETT HISTORISKT REPORTAGE. Kjøp den svenske utgaven hos Akademibokhandeln eller den norske utgaven Heksenes forsvarere - en historisk reportasje hos Bokkilden.

[24.09.02] Jan Guillous bøker om Arn Magnusson foregår i et Sverige som man kjenne igjen. Reis I ARNS FOTSPÅR (svensk) eller I Arns fotspor (norsk).

Jan Guillou

Jan Oscar Sverre Lucien Henri Guillou ble født i Södertälje i 1944 av foreldre av fransk (far) og norsk (mor) avstamming.

Han er i Norge mest kjent som forfatter av bøkene om Carl Gustav Gilbert Hamilton, i de siste par år også som forfatter av bøkene om Arn Magnusson.

I Sverige er Guillou like godt kjent som journalist og samfunnsdebattant. Guillou sympatiserer med venstresiden i svensk politikk, og er sterkt kritisk til mye av det som skjer i de svenske samfunnet. Mye av kritikken kan nok med rette rettes mot det norske samfunnet.

Denne siden ble sist oppdatert 18.09.2006

You are visitor number:

© janeriks Jan Erik Frantsvåg 2001 Reg.nr NO 983 140 831
Kontakt oss på e-post: mn@janeriks.no