janeriks
Hjem Bøker Auksjoner Engelsk/English
Hobbyer Om janeriks
Tilpasset søk

In Association with Amazon.co.uk

 In Association with Amazon.com

Tradera.com

 

Gyldendal krim

I denne serien utgir Gyldendal de norske bøkene som tidligere har vært utgitt i innbundet utgave. Innholdet er like bra i pocketbøkene!

Jeg lenker til billigutgavene, dersom bøkene ikke er tilgjengelig der lenker jeg til andre utgaver. Om ingen utgaver er tilgjengelig, prøv antikvariatene.

   
   
Kjell Ola Dahl Dødens investeringer (1993)
Seksognitti (1994)
Miniatyren (1996)
Mannen i vinduet (2001) Den beste Dahl-boken jeg har lest så langt.
Pål Gerhard Olsen Tusenårsriket (2002). En noe for pratsom og filosofisk kriminalroman etter min smak.
   
Stein Morten Lier Catch - en spennende politiroman om økonomisk kriminalitet, mafia og troløse tjenere. Dyktig skrevet, flott driv.
Jørn Lier Horst Nøkkelvitnet bygger på en autentisk drapssak. En einstøing blir funnet drept, og politiet står lenge uten spor. Men tålmodighet lønner seg...Bra intrige, godt skrevet. Du finner mer informasjon på Jørn Lier Horsts egen nettside.
Jan Mehlum Mehlum har skrevet en serie bøker om sin helt, advokat Svend Foyn i Tønsberg. Foyn er skilt, har en tenåringsdatter som bor hos hans eks-kone og er generelt ikke helt vellykket.
Gylne tider
Kalde hender
Det annet kinn
En rettferdig dom
En nødvendig død
Den siste dansen
(En ny bok, Din eneste venn, er under utgivelse i innbundet utgave.)
Knut Faldbakken Alle elsker en hodeløs kvinne (2002.) Et hodeløst lik blir funnet på Aker Brygge av en suspendert drapsetterforsker. Langsomt nøster han opp et intrikat hendelsesforløp, med tråder langt tilbake i fortiden. Kompetent og lesverdig krim.
Turneren (2004) utspiller seg i en østnorsk småby. Det skjer voldsomme dødsfall i en krets av eldre mennesker, det viser seg at noen tråder kan trekkes langt tilbake i tiden. Velskrevet og velkomponert.
Olav Njølstad Mannen med oksehjertet. Dette er Njølstads debut, en veldig lovende bok. Mye av handlingen og bakgrunnen for handlingen er lagt til Finnmark, og handlingen strekker seg vel egentlig over hele etterkrigstiden. Den kalde krigen og forholdet mellom Norge og Israel er viktige temaer. Det er både driv og spenning i romanen, og Njølstad har skapt troverdige skikkelser og miljøer.

Annen kvalitetskrim fra Gyldendal

   
   
Jan Chr. Jørgensen For riket er ditt
   
   
   
   
   
   
   

 

Denne siden ble sist oppdatert 14.02.2007

You are visitor number:

© janeriks Jan Erik Frantsvåg 2001 Reg.nr NO 983 140 831
Kontakt oss på e-post: mn@janeriks.no